RABB GLEN

PHASE: complete

This project was speculative project designed to minimize the building footprint on a small lot, while offering spacious rooms and outdoor connections through large, punctuated fenestrations throughout.

The public spaces on the first floor focus towards the backyard through a 12’ sliding glass door that opens to a covered porch and a double sided fireplace.

The Master Bedroom has a uniquely articulated ceiling with punched skylights and a large window that frames the front yard. The third floor is designed to nest under the roof like a finished-out attic, rendering surprising and unusual spaces.

Photography by Leonid Furmansky 
Interior Styling by Sojourn Staging
Landscape Design by Courtney Tarver

 

Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9981.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9947.jpg
RabbGlen_RangeRover.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9957.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9989.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9960.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9949.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9950.jpg
RabbGlen_Master Bath.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9974.jpg
RabbGlen_Baths.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9973.jpg
RabbGlen_Stairs.jpg
RabbGlen_Windows.jpg
Leonid_Furmansky_2018_Rabb_Glenn_9976.jpg